Сок: У півфіналі Підсумкового турніру ATP гратиму вільно, весело і цікаво

Сок: У півфіналі Підсумкового турніру ATP гратиму вільно, весело і цікаво

Укрінформ
Дебютант Підсумкового турніру американський тенісист Джек Сок зізнався, що ніяк не очікував дійти до півфіналу на ATP Finals і продовжить грати у своє задоволення, насолоджуючись моментом.

"Якби я тиснув на себе, мене б тут взагалі, швидше за все, не було. Той матч з Едмундом на Masters в Парижі я, будемо відверті, повинен був програти, але в підсумку виграв і його, і весь турнір. Не думаю, що я вийшов би з того тижня переможцем, якби постійно заганявся.

Коли я приїхав у Лондон, я теж ніякого тиску не відчував і хотів просто грати - вільно, весело, цікаво. І це не зміниться в півфіналі. Мене тут взагалі бути не повинно було. Я все своє вже відбив - тепер граю на гроші казино. Вийду і просто буду грати в своє задоволення, постараюся зробити шоу, насолодитися моментом", - цитує Сока XSPORT

Нагадаємо, що путівку до півфіналу підсумкового турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) у Лондоні (Великобританія) з призовим фондом $8 млн Соку принесла перемога над Олександром Звєрєвим з Німеччини з рахунком 6:4, 1:6, 6:4.

Читайте також: Теніс: Сок і Димитров розіграють путівку у фінал Підсумкового турніру ATP

У півфіналі Сок зіграє проти Григора Димитрова з Болгарії.

Фото:  Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-