Роджер Федерер: Всі мої думки про Підсумковий турнір і я не озираюся назад

Роджер Федерер: Всі мої думки про Підсумковий турнір і я не озираюся назад

Укрінформ
Друга "ракетка" світу швейцарський тенісист Роджер Федерер поділився враженнями про вдалий початок виступу в Лондоні, про переможний поєдинок з Джеком Соком в рамках групи Беккера на Nitto ATP Finals, а також про грунт, на якому проводиться Підсумковий турнір.

"Я щасливий, що зміг вийти на корт і у мене була хороша енергія. Сьогодні я відчував себе найкраще з моменту фіналу з Хуаном Мартіном дель Потро в Базелі, у мене пішло багато часу, щоб відновитися. Я був дуже повільним на тому тижні, коли грався Мастерс в Парижі. Дуже радий, що мені не довелося заплатити ціну за своє рішення зробити перерву. Я повернувся до нормальних тренувань тільки в четвер, але мені вдалося знайти форму до сьогоднішнього матчу. мені потрібна була пауза, щоб відновити здоров'я, але тепер всі мої думки про турнір і я не озираюся назад.

Звичайно, у нас з командою був план на матч з Джеком Соком. Але на ділі в подібних поєдинках першого кола все це відкидається в сторону, тому що ти, в кінцевому рахунку просто, щасливий, що добре подаєш. Ти просто фокусуєшся на подачі, а на прийомі намагаєшся зробити все, що в твоїх силах, і тримати м'яч в грі.

Я думаю, що це правильно і справедливо, що Підсумковий чемпіонат проходить в залі. На траві немає жодного Мастерса, на закритому харді - тільки один. Так що я відчуваю, що турніри в залі також заслуговують на своє місце. Я думаю, що зараз просто не сезон для грунту, тому ми маємо ті корти, які є", - цитує Федерера btu.org.ua

Читайте також: Федерер обіграв Сока на старті Підсумкового турніру ATP в Лондоні

Нагадаємо, що Роджер Федерер виграв стартовий матч групового етапу Підсумкового турніру, який проходить в Лондоні (Велика Британія). Поєдинок Роджер Федерер - Джек Сік (8-й у світовому рейтингу, США) закінчився з рахунком 6:4, 7:6 (4).  

Фото: Clive Brunskill / Getty Images. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-