Світоліна може не зіграти за збірну в матчі Кубку Федерації проти Австралії

Світоліна може не зіграти за збірну в матчі Кубку Федерації проти Австралії

Укрінформ
Наша найсильніша тенісистка не хоче пропускати два важливих турніри на початку року.  

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала майбутній Кубок Федерації, підвела підсумки сезону і розповіла про завдання на наступний рік. Про це повідомляє телеканал UA:Перший.

«Коли я виходжу на корт я завжди намагаюся концентруватися тільки на тенісі. Я виграла багато турнірів в цьому році і грала на дуже високому рівні, дуже стабільно і для мене було дуже важливо потрапити в Сінгапур. Я це зробила. Закінчити, звичайно, на шостому місці - трохи не так як хотілося, але все одно я провела дуже хороший сезон.

Завдання завжди бути першою і виграти «Великий Шолом». Це завжди у мене, я по максимуму ставлю собі завдання. Але я намагаюся поступово рухатися до них, тому що дуже важливо, щоб була стабільність протягом всього тривалого сезону.

Читайте також: Краща тенісистка України Світоліна: Я не змінюватиму тренера

Збірна? Можливо, пропущу матчі, тому що їх гратимуть в Австралії, і тоді я пропускаю два найбільших турніри на початку року. Тому це дуже важливе питання не тільки для мене, але і для нашої команди. Тобто ми думатимемо про це і вирішуватимемо вже трохи пізніше», - сказала Світоліна.

Нагадаємо, збірна України в Кубку Федерації зіграє з Австралією 10-11 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-