Теніс: 17-річна австралійка Аява зізналась, що грає заради грошей

Теніс: 17-річна австралійка Аява зізналась, що грає заради грошей

Укрінформ
Одна з наймолодших тенісисток у Топ-200 17-річна австралійка Дестані Аява зізналась, що бере участь у змаганнях заради грошей.

Дестані вже три роки буквально живе на валізах, подорожуючи по всьому світу, і є єдиним годувальником своєї сім'ї.

"Я була однією з тих, у кого будинок був схожий на хатину. Я звикла до бідності й просто хочу жити заможніше. Гроші - це мотивація і, безумовно, кожен хоче собі забезпеченого майбутнього, а вони дуже цьому сприяють. Я більше не можу брехати, з мене досить. Потрібно бути чесною. Як тільки у мене буде достатньо грошей, я припиню грати.

У наступному році мені виповниться 18 років, і я хочу власну квартиру. Оскільки мої батьки розлучені, я також хочу і їм купити по дому. Вони стали основою моєї кар'єри, без них я б перебувала на цьому рівні. Я зараз єдина, хто забезпечує мою сім'ю, так що від мене багато очікувань і саме тому я до сих пір граю в теніс", - цитує Аяву btu.org.ua.  

Читайте також: Українка Ястремська вийшла у фінал тенісного турніру Neva Cup

Нагадаємо, що юна уродженка Мельбурна на початку цього року стала першою тенісисткою, народженою у 2000-х, якій вдалося виграти матч в основній сітці турніру WTA. Пізніше її досягнення підкорилося українській тенісистці Даяні Ястремський і канадці Бьянці Андрееску.

Фото: Tennis Results/Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-