Вернидуб:

Вернидуб: "Зорі" в Берліні не вистачило свіжості

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Зоря" (Луганськ) Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди в поєдинку з німецькою "Гертою" у четвертому турі групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Програш є програш. Це була не найкраща наша гра, особливо у перші 25 хвилин першого тайму, коли ми пропустили м'яч. Потім почали грати, як хотілося б. У другому таймі думав, що буде шанс і ми зрівняємо рахунок, але безглузда дитяча помилка призвела до того, що пропустили другий м'яч і було зрозуміло вже, що "Герта" не упустить перемогу", - сказав Юрій Вернидуб в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2" після матчу.

"Не думаю, що "Герта" не дала грати нам в наш футбол. Зіграла роль втома нашої лінії атаки. Було видно, що немає свіжості у Караваєва, немає свіжості у Юрі, Сілас мені теж не сподобався сьогодні. Тому, вважаю, цей фактор і зіграв. Все-таки насичений графік, хоча я думав, що хлопці все-таки виявлять характер і зможуть вирівняти шанси. Нічого страшного, ми тільки вчимося. Потрібно вміти вчитися на своїх помилках і найважливіше не повторювати їх. Вітаю "Герту" з заслуженою перемогою, а ми будемо готуватися далі. У неділю, нас чекає дуже серйозна гра з Олімпіком", - зазначив Вернидуб.

Читайте також: "Зоря" програла "Герті" у Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, "Зоря" зазнала другої поразки в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА, поступившись "Герті" на "Олімпіаштадіоні" в Берліні з рахунком 0:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-