Вернидуб: В матчі проти «Герти» нам потрібні очки

Вернидуб: В матчі проти «Герти» нам потрібні очки

Укрінформ
«Зоря» готується зіграти у Лізі Європи в атакуючий футбол. 

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від поєдинку 3-го туру Ліги Європи проти німецької «Герти». Про це повідомляє Sport Arena.

«Настрій гарний. Перед цим у нас були перемоги. Зараз готуємося і робимо все для того, щоб добре зіграти. Сподіваюся, буде хороша гра. Обом командам потрібні очки. Постараємося зіграти на максимальних обертах.

Перше, що побачив в грі «Герти», - це команда, яка любить грати в агресивний футбол, хоча в Бундеслізі вони грають більше від оборони. Але матч в Швеції показав, що вони намагаються пресингувати і грати першим номером.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: прогнозисти вірять в "Динамо", але не в "Зорю"

У мене, як і у будь-якого тренера, є варіанти гри і в атакуючий агресивний футбол, так і можливо десь зіграти від оборони. Завтра побачите, що ми виберемо.

У складі німецького клубу не тільки Ібішевич і Калу небезпечні, хоча вони досвідчені серйозні футболісти. Є чимало молодих хороших гравців - Леккі, Платтенхардт. Дуда. У них достатньо футболістів, які можуть вийти і замінити лідерів. З цим у «Герти» проблем немає. Вони грають в командний футбол, все залежить від дій усіх гравців.

Читайте також: Футбол: "Герта" відправилась на матч проти "Зорі" без провідного форварда Лекі

Фаворитами нашої групи є «Атлетик» і «Герта», тому що грають в найсильніших чемпіонатах. У них великі матеріальні можливості, включаючи інфраструктуру. Можливо, зіграла свою роль недооцінка з їх боку нас і «Естерсунда», - розповів Вернидуб.

Нагадаємо, поєдинок «Зоря» - «Герта» пройде завтра, 19 жовтня, у Львові. Перед цим матчем в активі українців три очки, тоді як у німецького клубу тільки один бал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-