Олімпійська чемпіонка звинуватила у зґвалтуванні партнера по збірній СРСР

Олімпійська чемпіонка звинуватила у зґвалтуванні партнера по збірній СРСР

Укрінформ
Знаменита українська гімнастка Тетяна Гуцу заявила, що в 1991-му році її зґвалтував партнер по збірній СРСР Віталій Щербо.

Про це спортсменка написала у своєму facebook. За її словами, колеги Тетяна Торопова і Рустам Шаріпов були свідками інциденту, але ніяк не завадили цьому.

"Мені знадобилося 27 років, щоб зважитися. Тетяна Торопова, я вважала тебе своєю подругою, спасибі тобі, що тобі не вистачило сміливості, коли це було потрібно, і не постояла за мене і не поборолася за права жінок в такій жахливій ситуації. Ні так ні. Ти була там і все чула, але не зробила нічого для того, щоб захистити мене.

Рустам Шаріпов, спасибі тобі. Ти був відмінним другом для свого товариша і не захистив мене, 15-річну дівчину.

Той, хто згвалтував мене в Штутгарті в 1991 році - Віталій Щербо. Монстр, який тримав мене в тюрмі страху так багато років. Знаю, що ти спробуєш захистити себе. Але мої докази набагато сильніше твоїх слів. Зараз я сильніше, ніж тоді. Ти мене більше не зламаєш. Це моя історія попелюшки", - цитує Гуцу Sport Arena.

Читайте також: Українські гімнасти вибороли вісім нагород на Кубку світу

Нагадаємо, що Тетяна Гуцу стала дворазовою олімпійською чемпіонкою в 1992 році в Барселоні в складі збірної СНД. Пізніше, вже в складі збірної України, вона стала триразовою чемпіонкою Європи. Вона народилася в Одесі, але в 1993 році виїхала до США, де зараз працює тренером, очолюючи свою власну академію.

Віталій Щербо на Олімпіаді 1992-го року в Барселоні завоював 6 золотих медалей. Пізніше він також переїхав в США і зараз живе в Лос-Анджелесі.

Фото: facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-