Ребров: Гравці

Ребров: Гравці "Аль-Ахлі" цілий день сплять, на тренування приходять не поївши

Укрінформ
Головний тренер аравійського футбольного клубу "Аль-Ахлі" український фахівець Сергій Ребров розповів про специфіку роботи з командою.

"В Саудівській Аравії багато питань, які потрібно вирішувати. Напевно, для цього в країну запрошують європейських тренерів. Одне з перших умов мого контракту - щомісяця проводити лекції з дитячими тренерами, молодіжними командами "Аль-Ахлі". Вони розуміють, що Європа і Азія - це різні речі. Вони прагнуть до високого рівня, але кожен день стикаєшся з такими питаннями, які в "Динамо", наприклад, вирішувалися за 2 секунди. А там це вирішується дуже довго.

Що б я змінив в першу чергу? Щось поміняти не так просто. Це довга копітка робота. Навіть в бізнесі, якщо ти сказав своїм підлеглим про щось, і не нагадав за день-два, то вони про це забудуть через тиждень.

Читайте також: Команда Реброва вилетіла з азійської Ліги чемпіонів

У Саудівській Аравії трохи інше життя. Футболісти в Європі більш дисципліновані, сконцентровані, а там їх потрібно постійно розбурхувати. Звичайно, є гравці, які налаштовані на прогрес, на роботу. Але в основному потрібно гравців мотивувати на кожне тренування.

Сам спосіб життя у них такий, що вони цілий день сплять, багато хто приходить на тренування, нічого не поївши. Є фрукти - вони з'їли і пішли на тренування. Це не правильно", - цитує Реброва FootballHub

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-