Чемпіонат світу з гімнастики: Верняєв і Радивилов поки що без медалей

Чемпіонат світу з гімнастики: Верняєв і Радивилов поки що без медалей

Укрінформ
У фіналах наші лідери не піднялися вище шостого місця. 

В Монреалі триває чемпіонат світу зі спортивної гімнастики. У медальних змаганнях на окремих снарядах наші лідери Олег Верняєв, Ігор Радивилов і Діана Варинська не змогли зачепитися за призові місця. Про це повідомляє Sport Arena.

Верняєв, як і в багатоборстві, зірвався з коня і зайняв лише сьоме місце (13,700 бала). Українець до останнього претендував на високий результат, проте прикра помилка перекреслила потенційно медальний виступ. Чемпіоном світу в цій дисципліні став британець Макс Вітлок, якому за рахунок складності програми вдалося випередити росіянина Давида Білявського і китайця Сяо Руотеня.

Читайте також: Олег Верняєв став восьмим у багатоборстві на чемпіонаті світу з гімнастики

Радивилову на кільцях до медалі не вистачило менше трьох десятих бала. Ігор виконав складну програму, але по виконанню все ж поступився конкурентам. У нього шосте місце. Статус найсильнішого гімнаста сучасності на кільцях підтвердив чинний олімпійський чемпіон у цій дисципліні Елефтеріос Петруніас з Греції.

Варинська в фіналі на різновисоких брусах зайняла гідне шосте місце. Українка рівно виконала свою програму, проте через низький коефіцієнта складності на медаль не претендувала. Чемпіонкою світу тут стала Фан Їлін з Китаю.

Сьогодні, 8 жовтня, Олег Верняєв виступить у фіналі на коронних брусах, а Ігоря Радивилова чекає боротьба за медаль в опорному стрибку.     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-