Бутко: Нічия з

Бутко: Нічия з "Манчестер Сіті" – непоганий результат, але сподіватимемося на перемогу

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Богдан Бутко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти англійського "Манчестер Сіті".

"Чи влаштує команду нічия з "Манчестер Сіті"? Думаю, це непоганий результат. Але подивимося, як буде складатися гра. Ми, звичайно, будемо сподіватися і на перемогу. Хоча всі розуміють, що суперник дуже хороший.

В атаці у них дуже хороші гравці - не дарма забивають по 5-6 м'ячів за гру. Розбирали дуже детально по всіх позиціях. Про щось конкретно говорити немає сенсу. З одного боку, ця команда в центрі уваги, її всі добре знають. З іншого, вона непередбачувана: можуть в три захисника зіграти, а можуть і в чотири. Гравці "Сіті" завжди знають, що робити на полі, при цьому досить багато імпровізують.

Нам потрібно грати в свій футбол. Не доведе до добра, якщо ми почнемо щось вигадувати, грати верхом, кудись бити. Потрібно не боятися. Звичайно, володіння м'ячем у нас може бути не таким, як ми звикли, все-таки це Ліга чемпіонів, сильний суперник. Можливо, ми десь будемо грати другим номером. Ми до цього готові.

Чи була розмова з Фонсекою щодо мого закріплення в стартовому складі і збільшення ігрового часу? Ні. Але я завжди готовий грати. Якщо тренер мене буде ставити, моя справа виходити і показувати хорошу гру з користю для команди", - цитує Бутко СЕГОДНЯ.ua

Читайте також: «Ман Сіті» - «Шахтар»: Тест на міцність

Нагадаємо, що поєдинок "Манчестер Сіті" – "Шахтар" у рамках 2-го туру группового етапу Ліги чемпіонів відбудеться завтра, 26 вересня, о 21.45. Матч у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-