Чемпіон НХЛ «Піттсбург» не підтримає протест НБА і зустрінеться з Трампом

Чемпіон НХЛ «Піттсбург» не підтримає протест НБА і зустрінеться з Трампом

Укрінформ
На відміну від чемпіонів НБА, хокеїсти готові приїхати в Білий дім. 

Чемпіони НХЛ «Піттсбург Пінгвінз» не мають наміру ігнорувати зустріч з президентом США Дональдом Трампом в Білому домі. Про це повідомляє Sportsnet.

Нападаючий «Пінгвінів» Сідні Кросбі після чергового передсезонного матчу підтвердив плани команди відвідати Білий дім з Кубком Стенлі. «Я підтримую цю ідею. Для нас велика честь - отримати запрошення туди. У кожного є право йти чи не йти. Але ми отримали запрошення і прийняли його. Не думаю, що в цьому є якийсь додатковий сенс», - заявив Кросбі.

Читайте також: Фінал Кубка Стенлі: «Піттсбург» обіграв «Нешвілл» 2:0 і другий рік поспіль взяв трофей

Сам Трамп на своїй сторінці в Twitter уже поділився радісною звісткою: «З радістю повідомляю, що чемпіони НХЛ «Піттсбург Пінгвінз» приєднаються до мене на церемонії в Білому домі. Відмінна команда!».

Нагадаємо, баскетболісти «Голден Стейт» в статусі чемпіона НБА за давньою американською традицією повинні провести зустріч з президентом США, проте лідер команди Стівен Каррі заявив, що не хоче зустрічатися з Дональдом Трампом в знак протесту проти його політики.

В результаті сам Трамп різко відреагував на такий крок спортсмена і заявив в Twitter, що скасував запрошення. У відповідь клуб розмістив заяву, в якій повідомив про рішення відмовитися від відвідування Білого дому зовсім. Ряд зірок НБА, насамперед Леброн Джеймс, відразу різко висловилися проти дій глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-