АПЛ: «Ман Сіті», «МЮ» і «Челсі» перемагають

АПЛ: «Ман Сіті», «МЮ» і «Челсі» перемагають

Укрінформ
Після 6 турів лідирує дует команд з Манчестера. 

Триває 6-й тур чемпіонату англійської прем’єр-ліги (АПЛ). Сьогодні здобули перемоги лідери – «Манчестер Сіті», «Манчестер Юнайтед» і «Челсі». Про це повідомляє Укрінформ.  

Суперник «Шахтаря» в Лізі чемпіонів – «Манчестер Сіті» не мав проблем вдома з «Крістал Пелас». Команда Хосепа Гвардіоли легко перемогла 5:0. Голи на рахунку Стерлінга (два), Сане, Агуеро і Делфа.

А от «Манчестер Юнайтед» з великим труднощами втримав переможний рахунок 1:0 у виїзному матчі з «Саутгемптоном». Лукаку на 20-й хвилині вивів «МЮ» вперед і далі гості більше дбали, аби не пропустити.

Читайте також: АПЛ: «МЮ» розгромив «Евертон», «Челсі» і «Арсенал» м’ячів не забили

«Челсі» обіграв в гостях непоступливий «Сток Сіті» 4:0. У чинних чемпіонів хет-трик в активі Морати, ще один м’яч забив Педро. Також відзначимо в цьому турі перемогу «Тоттенхема» над «Вест Хемом» 3:2. У переможців два голи на рахунку Кейна.

Після 6-ти турів в АПЛ два лідери. «Ман Сіті» і «МЮ» набрали по 16 очок. Щоправда у «городян» краща різниця забитих і пропущених м’ячів (21:2), тому вони посідають перше місце. 13 очок і 3-є місце у «Челсі». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-