Гельзін: З приводу Мохи з київського

Гельзін: З приводу Мохи з київського "Динамо" ніхто не звертався

Укрінформ
Президент донецького футбольного клубу "Олімпік" Владислав Гельзін прокоментував чутки про інтерес київського "Динамо" до Мохи і оренду центрального захисника "біло-синіх" Зураба Очігави.

"З приводу Мохи - пропозиції надходять, але ніякої конкретики досі немає. Є лише бажання клубів. Ми поки чекаємо, час ще є. З київського "Динамо" на мене ніхто не виходив.

Чи готові ми відпустити Моху? Він виріс до досить сильного професійного футболіста. Вважаю, що Моха один з тих футболістів, який може грати в топ-клубах з серйозними завданнями. Якщо ми отримаємо пропозицію, яка влаштує і нас, і самого футболіста, то, звичайно, ми будемо готові його відпустити.

Щодо альтернативи, то Моха поки ще у нас, тому нікого ми не запрошували і не звали. В голові тримаємо двох-трьох футболістів, але це поки лише в голові. Нічого нового поки немає, але сьогодні-завтра може все змінитися.

Читайте також: Київське "Динамо" цікавиться гравцем "Олімпіка" Мохою

Щодо оренди Очігави, то ми домовилися і з клубом, і з самим футболістом, але потім "Динамо" взяло паузу на два дні, які закінчуються сьогодні. Поки що ніякої інформації на цю тему немає. Чекаємо", - розповів Гельзін в інтерв’ю FootBoom

Фото: Football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-