Верняєв: Перед Токіо-2020 створимо фан-групу в Японії

Верняєв: Перед Токіо-2020 створимо фан-групу в Японії

Укрінформ
"Золотий" призер Універсіади-2017 український гімнаст Олег Верняєв прокоментував свою участь у змаганнях і відмітив особливу прихильність японських вболівальників.

"Я не знав, буду я виступати чи ні. Я не міг розминатися. У кваліфікації на брусах я сильно вдарився куприком. Це не те місце у спортивній гімнастиці, про яке можна забути - воно нагадує про себе на всіх згинаннях і розгинаннях, було бігати боляче. Психологічно було важче, але і фізично було нелегко. Я задоволений, що все зміг пройти.

На чемпіонаті світу треба ще бала півтора додавати до попередніх результатів, щоб вигравати. Є над чим працювати.

Турнік - мій не найсильніший снаряд. Через нього я програю багато змагань, адже він йде в кінці. Потрібно лізти зі шкіри геть і працювати над ним. Буває, виходить, а буває - ні.

Після Олімпіади в Ріо мені стали багато писати з Японії. Навіть наше посольство каже, що є багато відгуків. Я їм дуже сподобався, тому будемо створювати свою фан-групу перед Токіо-2020. Сподіваюся, буде підтримка. Це не може не радувати", - цитує Верняєва XSPORT

Читайте також: Гімнаст Олег Верняєв став дворазовим чемпіоном Всесвітньої Універсіади

Нагадаємо, що Олег Верняєв завоював золоту медаль в особистому багатоборстві, випередивши двох японських конкурентів, на Універсіаді-2017, яка проходить у тайванському місті Тайбей з 19 по 30 серпня. Також у скарбничці гімнаста - срібна командна нагорода. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-