Красюк назвав причину, чому бій Усик – Гук не відбудеться у Києві

Красюк назвав причину, чому бій Усик – Гук не відбудеться у Києві

Укрінформ
Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк назвав причину, чому чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) не здійснить свій чвертьфінальний бій World Boxing Super Series в Києві.

"Були не тільки розмови, а була виконана величезна робота, щоб цей поєдинок відбувся в Києві. Ми провели кілька зустрічей з керівниками стадіону "Олімпійський", "Динамо", розмовляли з одеським стадіоном "Чорноморець". 9 вересня ми планували провести цей захід у Києві. Організаторами Всесвітньої серії боксу є швейцарська компанія, і, оскільки цей бій стане для них дебютним, вони до цього ставляться дуже трепетно. Спочатку вони більш позитивно ставилися до Києва, оскільки Усик тут збирає великі арени і ми вважали, що тисяч 20-25, а може бути, і 30 ми легко зберемо.

Для старту і презентації проекту це була б дуже і дуже позитивна історія. Але коли вони вперлися в економічні розрахунки, то стало зрозуміло, що наші 30 тисяч і берлінські 5 тисяч у співвідношенні до долара або євро плюс-мінус однакові. Масштаб тут набагато більше, але і поріг проблем, які потрібно було подолати тут вище, а часу було дуже мало - ще на початку серпня рішення прийнято не було. Потрібно організувати такого роду захід в Україні, в тому форматі, який передбачається, а для цього все обладнання, звукове та світлове потрібно привезти з Європи, а це пару десятків фур. Щоб все це привезти в Україну, потрібно провести величезну кількість паперової, документальної роботи і вони побоялися ризикувати часом.

Тому було прийнято рішення, що бій відбудеться 9 вересня в Європі, оскільки там ніяких кордонів перетинати не потрібно, митних оформлень також робити не потрібно, немає валютної різниці, є європейська організація, яка займається переїздом.

Але в разі успішного виступу Олександра, однозначно, один з поєдинків пройде в Україні", - цитує Красюка XSPORT

Читайте також: Бій Усик – Хук відбудеться в Берліні 9 вересня

Нагадаємо, що бій Усик - Гук відбудеться 9 серпня у Берліні (Німеччина). На кону буде стояти пояс WBО, яким володіє українець, а також вихід у півфінал турніру World Boxing Super Series.

Фото: RingSide24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-