Сьогодні стартує англійська Прем’єр-ліга

Сьогодні стартує англійська Прем’єр-ліга

Укрінформ
Чемпіонат відкриється матчем «Арсенал» - «Лестер».

Сьогодні розпочинається новий сезон англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Головні претенденти на чемпіонство – «Манчестер Сіті», «Манчестер Юнайтед» і «Челсі». Про це повідомляє Укрінформ.

Сезон-2017/18 в АПЛ відкриють «Арсенал» і «Лестер». Матч між ними розпочнеться в 21:45. Пряма трансляція на «Футбол 2». Чинний чемпіон – «Челсі» стартує завтра поєдинком проти «Бернлі» в 17:00. Головний матч першого туру зіграють в неділю, 13 серпня, в 18:00. «Манчестер Юнайтед» вдома прийматиме «Вест Хем».

Читайте також: Санчес може стати найбільш високооплачуваним гравцем АПЛ

Букмекери вважають, що основний претендент на чемпіонський титул – «Манчестер Сіті». Ставка на перемогу команди Пепа Гвардіоли – 2.85. «Ман Сіті» в міжсезоння суттєво посилив і без того потужний склад (Менді, Вокер, Бернарду Сілва, Едерсон, Даніло), а Гвардіола відшліфував гру команди до чемпіонських стандартів.

Ставка на титул «Манчестер Юнайтед» і «Челсі» - 4.5. Жозе Моурінью завжди стає чемпіон зі своєю командою на другий сезон – побачимо чи спрацює це правило у «МЮ». Тим паче, що Моурінью провернув дуже вдалі трансфери влітку, придбавши Лінделофа, Матича і Лукаку. Головна проблема «Челсі» - конфлікт головного тренера Антоніо Конте з керівництвом. Італієць вкрай незадоволений трансферною політикою клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-