"Реал" - "Манчестер Юнайтед". Текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
У матчі за Суперкубок УЄФА 2017 року зустрічаються футбольні клуби з багатою історією і величезною армією вболівальників - мадридський "Реал" та "Манчестер Юнайтед".

"Реал" - "Манчестер Юнайтед"

2:1

! Закономірна перемога "Реала". Клас і краща командна взаємодія стали головними факторами на користь підопічних Зінедіна Зідана. "Реал" не втрачав контроль над грою протягом всього матчу. Коли було необхідно мадридці додавали у швидкості, а коли потрібно - у жорстких єдиноборствах. "Реал" й надалі домінує в Європі. А от "МЮ" ще слід багато зробити, аби думати про великі трофеї у цьому сезоні.

********** 

"Реал" обіграв "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1 і вдруге поспіль та учетверте в історії клубу завоював Суперкубок УЄФА.

ПРОЛУНАВ ФІНАЛЬНИЙ СВИСТОК.

90+4 - Решфорд отримав попередження.

90+3 - У команд приблизно однакова кількість ударів по воротах - 15х13 на користь "Реала".

90 - Італійський арбітр Роккі компенсував аж 7 хвилин!

90 - Традиційний для останніх хвилин удар головою Серхіо Рамоса - вище.

87 - Сміх на трибунах - Кріштіану Роналду вперше зустрівся з м'ячем у цьому поєдинку.

85 - Володіння м'ячем 60х40 на користь "Реала".

! Час для фінального штурму "МЮ". А тим часом виходить Роналду. Він має зробити "контрольний вистріл"? 

83 - Замість Каріма Бензема на поле вийшов кращий гравець світу Кріштіану Роналду.

81 - Решфорд вийшов на побачення із голкіпером, але воротар відбив м'яч на кутовий.

79 - Вже третю хвилину на газоні знаходиться Феллайні, якому лікарі надають допомогу і зупинили кровотечу, наклавши пов'язку на голову.

77 - Феллайні не поцілив у площину воріт.

74 - Одразу дві заміни у "Реала": Лукас Васкес замінив Іско, а Марко Асенсіо - Бейла.

71 - Бензема порушив правила проти Решфорда.

66 - Феллайні потрапив у положення "поза грою".

! "МЮ", схоже, перейшов до авантюри. Іско та Бензема почуваються вільно біля воріт де Хеа. Втім, тактика наступу великими силами спрацьовує. Забиває Лукаку. 1:2 і нас чекають шалені пів години.  

62 - ГООООООЛ!!!! Ромелу Лукаку скоротив рахунок після пасу Неманьї Матича.

61 - Бейл залишився на одинці із голкіпером "Червоних дияволів", але міцний удар британця лише сколихнув поперечину.

56 - Заміна у британців: Маруан Феллайні вийшов замість Андера Еррери.

! За рахунку 0:2 команді Моурінью потрібно ризикувати. Вихід нападника Рашфорда вже суттєво освіжив гру «МЮ» в атаці. Чекаємо, що прокинеться нарешті Лукаку, за якого заплатили влітку майже 100 млн євро. 

54 - Найбільш слушний момент у "Манчестр Юнайтед" за участю найдорожчих гравців клубу. Удар головою Погба парирував воротар мадридців, а Лукаку пробив у "молоко".

52 - ГООООООООЛ!!!!  Двоходівка Бейл - Іско і останній відправив м'яч у нижній кут воріт команди Жозе Моурінью. 

49 - Кроос виконав кутовий.

48 - Швидкий удар Марсело, якому не вистачило точності.

47 - Дальній удар Крооса - де Хеа перевів м'яч на кутовий.

46 - Маркус Решфорд у "Манчестер Юнайтед" замінив Лінгарда

Реал" розпочав другий тайм з центра поля.

! Не кращий тайм "МЮ", і логічна перевага в рахунку "Реала". Мляву гру команди Моурінью можна пояснити класними діями мадридських півзахисників Каземіро, Модрича і Крооса та активністю крайніх оборонців Карвахаля і Марсело. У "МЮ" немає навіть кого виділити. Активні Матич і Мхитарян, але зіркові Погба і Лукаку провалюють матч. Сподіваємось на талант Моурінью швидко "ремонтувати" команду гру. 

ПЕРЕРВА.

45 - Арбітр компенсував 2 хвилини до основного часу.

42 - Джессі Лінгар заробив жовту картку - Іско отримав по ногах у жорсткому підкаті.

38 - Андер Еррера не влучив у ворота. Півзахисник вирішився на удар з-за меж штрафного - м'яч пролетів у п'яти метрах лівіше воріт.

! А, між тим, Каземіро забивав з офсайду. На стоп-кадрі видно, що у момент пасу він був попереду захисника. 

36 - Лукаку і Погба закрутили веремію у штрафному іспанців - піренейські захисники ледве відбилися.

33 - "Манчестер Юнайтед" здобув право на небезпечний штрафний. Проте, слушною нагодою зрівняти рахунок англійці не скористалися.

30 - "Традиційний водопій": гравці обох команд зробили паузу через 30-градусну спеку у Скопьє. 

! Команда Жозе Моурінью свідомо віддала ініціативу "Реалу". Вочевидь, "МЮ" хотів зекономить сили на другий тайм, а натомість отримав м’яч у власні ворота. Зараз головна інтрига в тому, як "Манчестер Юнайтед" збирається відігруватись. Лідери півзахисту Погба і Матич загубились на полі. 

24 - ГОООООООЛ!!! Бразильський хавбек "вершкових" Каземіро використав діагональну передачу Дані Карвахаля і переправив м'яч у лівий від голкіпера кут. "Реал" повів у рахунку - 1:0.

22 - Модрич пройшов аж до лицьової лінії манкуніанців, однак воротар британців його розгадав задум і забрав м'яч у руки.

21 - Перевага "Реала" стає все більш помітною. Захисники "МЮ" не занають звідки чекати небезпеки.

! "Реал", як і личить кращій команді Європи, диктує свої умови на полі. І без Роналду у мадридців є кому організовувати атаки і загрожувати воротам. Трійка Іско - Бензема - Бейл потроху розхитує захист "Манчестер Юнайтед". 

18 - Хавбек "Реала" Каземіро щічкою не поцілив у площину воріт "Червоних дияволів".

16 - Хавбек "Реала" Тоні Кроос подав кутовий - Каземіро головою влучив у поперечину. 

10 - Матич порушив правила проти Іско, який заробив стандарт.

8 - Здалося, що Серхіо Рамос збив Генріха Мхітаріна на лінії карної зони, але свисток арбітра промовчав.

5 - Між іншим нагадаємо, що лідер "Реала" Кріштіану Роналду почав матч на лаві запасних.

3 - Удар Бейла з лінії штрафного майданчика - Гарет не влучив у площину воріт.

1 - Манкуніанці закинули м'яча на Лукаку, але голкіпер Навас ліквідував загрозу.

Матч розпочався! Номінальні гості - "Манчестер Юнайтед" -  розіграли м'яч з центру поля.

**********

8 серпня 2017 року. Скопьє (Македонія). Національна арена "Філіпп II Македонський". Початок о 21.45. Температура повітря +31С.

Ласкаво просимо до столиці Македонії Скопьє, де у 42-му розіграші Суперкубку УЄФА зійдуться чинний переможець Ліги чемпіонів мадридський "Реал" і тріумфатор другого за престижністю клубного євротурніру - Ліги Європи - "Манчестер Юнайтед".

********

Стартові склади:

"Реал"  - Кейлор Навас, Дані Карвахаль, Серхіо Рамос, Рафаель Варан, Тоні Кроос, Карім Бензема, Лука Модрич, Гарет Бейл, Марсело, Каземіро, Іско.

"Манчестер Юнайтед" - Давид де Хеа, Віктор Лінделеф, Поль Погба, Ромелу Лукаку, Кріс Смоллінг, Джессе Лінгард, Андер Еррера, Генріх Мхітарян, Антоніо Валенсія, Неманья Матич, Маттео Дарміан.

Арбітр - Джанлука Роккі (Італія).

********

Суперники у єврокубках провели між собою 10 матчів, в яких поки перевага на боці "Реала". Мадридці здобули чотири перемоги при чотирьох нічиїх, двох поразках та різницею голів 20:16.

Востаннє клуби перетиналися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2012/13: "вершкові" виграли із загальним рахунком 3:2 (1:1 - вдома, 2:1 - у гостях).

********

Минулого сезону "Реал" завоював трофей у Тронхеймі (Норвегія), де відбувся 41-й розіграш Суперкубка УЄФА. На стадіоні "Леркендал" без травмованого Кріштіану Роналду мадридці у додатковий час вирвали перемогу у "Севільї" (3:2), у складі якої влучним ударом з 11-метрової позначки відзначився хавбек збірної України Євген Коноплянка.

"Реал" вже тричі вигравав Суперкубок УЄФА (2002, 2014, 2016). "Вершкові" можуть завоювати два поспіль трофея вперше з тих пір, як це у 1989 і 1990 роках зробив "Мілан". У такому випадку в активі "Реала" стане чотири Суперкубка УЄФА. Більше (по п'ять) тільки у "Мілана" і "Барселони".

*******

"Манчестер Юнайтед" свій єдиний успіх у Суперкубку УЄФА відсвяткував у далекому 1991 році, обігравши бєлградську "Црвену Звезду" (1:0). У 1999 і 2008 роках "Червоні дияволи" залишалися без Суперкубка УЄФА, зазнавши поразки від римського "Лаціо" (0:1) і пітерського "Зеніта" (1:2) відповідно.

Читайте також: "Реал" - "Манчестер Юнайтед": де дивитися матч за Суперкубок УЄФА

Зазначимо, що в матчах за Суперкубок УЄФА двічі грали футболісти київського "Динамо". У 1975-му команда Валерія Лобановського двічі обіграла мюнхенську "Баварію" (1:0, 2:0), а у 1986-му на "Луї II" в Монако "біло-сині" поступилися "Стяуа" з Бухареста (0:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-