Суперкубок УЄФА: «Реал» без Роналду і мотивований «МЮ»

Суперкубок УЄФА: «Реал» без Роналду і мотивований «МЮ»

Укрінформ
Лідер мадридського клубу ще не готовий зіграти повноцінний матч.

Суперкубок УЄФА. «Реал» (Мадрид) – «Манчестер Юнайтед». Скопьє (Македонія). Стадіон «Філіпп ІІ». 21:45. Арбітр: Джанлука Роккі (Італія). Трансляція: «Футбол 1».

Престижний трофей традиційно розіграють між собою переможці єврокубкових турнірів минулого сезону. «Реал», який переміг в Лізі чемпіонів, зіграє з кращою командою Ліги Європи – «Манчестер Юнайтед». «Реал» - чинний володар Суперкубку УЄФА. Сьогодні мадридці можуть стати першим за 27 років клубом, який двічі поспіль вигравав цю чашу. Нагадаємо, в минулому році «вершкові» дотиснули в додатковий час «Севілью» з Коноплянкою у складі.

Читайте також: "Реал" - "Манчестер Юнайтед": де дивитися матч за Суперкубок УЄФА

До матчу в Скопьє «Реал» підходить у сирому вигляді. Команда лише набирає форму, а Роналду нещодавно почав повноцінно тренуватися після відпустки. Швидше за все, Кріштіану вийде на поле після перерви, а його місце в основному складі займе Іско. «Реал» зберіг чемпіонську команду минулого сезону, тому гру мадридців визначатимуть добре знайомі постаті – Рамос, Кроос, Модрич.

Для «Манчестер Юнайтед» перемога в цьому матчі надважлива. Відомо, наскільки жадібний до трофеїв Жозе Моурінью. А тут нагода вдало розпочати сезон, обігравши сам «Реал». Цікаво буде подивитись, як новачки «МЮ» Лінделоф, Матич і Лукаку інтегрувались в команду, та чи готові до ролі лідерів молоді зірки Погба і Рашфорд.

У букмекерів фаворит матчу – «Реал». На перемогу мадридців дають 1.9. Ставка на «МЮ» 4.05. Нічию в основний час оцінили у 3.7. Гол Роналду оцінили у 1.75. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-