"Реал" - "Манчестер Юнайтед": де дивитися матч за Суперкубок УЄФА

Укрінформ
У столиці Македонії Скоп'є у вівторок, 8 серпня, відбудеться поєдинок за Суперкубок УЄФА 2017 року, в якому зійдуться тріумфатори Ліги чемпіонів футболісти мадридського "Реала" і переможець Ліги Європи "Манчестер Юнайтед".

Матч, який розпочнеться о 21.45 за київським часом, покаже телеканал "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Минулого сезону "Реал" завоював трофей у Тронхеймі (Норвегія), де відбувся 41-й розіграш Суперкубка УЄФА. На стадіоні "Леркендал" без травмованого Кріштіану Роналду мадридці у додатковий час вирвали перемогу у "Севільї" (3:2), у складі якої влучним ударом з 11-метрової позначки відзначився хавбек збірної України Євген Коноплянка.

"Реал" вже тричі вигравав Суперкубок УЄФА (2002, 2014, 2016). "Вершкові" можуть завоювати два поспіль трофея вперше з тих пір, як це у 1989 і 1990 роках зробив "Мілан". У такому випадку в активі "Реала" стане чотири Суперкубка УЄФА. Більше (по п'ять) тільки у "Мілана" і "Барселони".

*******

"Манчестер Юнайтед" свій єдиний успіх у Суперкубку УЄФА відсвяткував у далекому 1991 році, обігравши бєлградську "Црвену Звезду" (1:0). У 1999 і 2008 роках "Червоні дияволи" залишалися без Суперкубка УЄФА, зазнавши поразки від римського "Лаціо" (0:1) і пітерського "Зеніта" (1:2) відповідно.

Читайте також: Роналду внесли до заявки "Реала" на матч Суперкубка УЄФА

Відзначимо, що в матчах за Суперкубок УЄФА двічі грали футболісти київського "Динамо". У 1975-му команда Валерія Лобановського двічі обіграла мюнхенську "Баварію" (1:0, 2:0), а у 1986-му на "Луї II" в Монако "біло-сині" поступилися "Стяуа" з Бухареста (0:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-