Італієць Галлінарі не допоможе своїй збірній на Євробаскеті-2017

Італієць Галлінарі не допоможе своїй збірній на Євробаскеті-2017

Укрінформ
Баскетбольний форвард Даніло Галлінарі отримав травму руки, яка не дозволить йому зіграти за збірну Італії на чемпіонаті Європи.

На груповому етапі Євробаскету-2017 Італія в секстет B і за вихід в плей-офф посперечається з Україною, а також командами Ізраїлю, Литви, Грузії та Німеччини, нагадує Sportarena

"Галлінарі зламав руку під час бійки з представником збірної Голландії під час товариського поєдинку. Тепер Федерація баскетболу Італії підтвердила, що відновлення гравця триватиме понад місяця, тому він точно не поїде на Євробаскет, а місце Даніло у заявці займе Дієго Флаккадорі з "Тренто", - зазначається у повідомленні.

Варто відзначити, що Галлінарі допоміг своїй національній команді на чемпіонаті Європи-2015 року, а влітку минулого року грав у олімпійському кваліфікаційному турнірі до Ігор в Ріо-де-Жанейро. У гравця є вельми багатий досвід виступів у НБА, який знадобився б збірній. У складі клубу "Денвер Наггетс" Даніло відіграв 303 матчі (266 раз виходив у стартовому складі). У середньому за гру 28-річний форвард набирає по 16,2 очка, 4,8 підбирань та 2,2 "асиста".

Читайте також: Українські баскетболісти програли другий матч на товариському турнірі у Трентіно

Нагадаємо, чемпіонат Європи з баскетболу пройде у чотирьох країнах (Ізраїль, Румунія, Туреччина та Фінляндія) з 31 серпня по 17 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-