Поле НСК

Поле НСК "Олімпійський" готове до першого матчу з "Янг Бойз"

Укрінформ
На київському НСК "Олімпійський" проводяться останні приготування напередодні першої гри сезону - матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Янг Бойз" (Швейцарія).

Про те, в якому стані поле головної спортивної арени країни, розповів головний агроном стадіону Максим Стельмах, повідомляє прес-служба ФК "Динамо". 

"Нашому газону шість років. Його необхідно частково оновлювати для збереження належного вигляду і оптимального функціонального стану. Провели прочісування, меліорацію, підсів трави, внесли пісок та добрива. Зараз поле в оптимальних кондиціях, збільшилася густота газону. Минулої середи стадіон приймав концерт, але його проведення ніяк не вплинуло на стан газону. Найближчим часом чекаємо на інспекцію з УЄФА. Приїдуть консультанти. Упевнений, ми зможемо підготувати газон найвищого рівня, який відповідатиме високому статусу матчу", - зазначив Стельмах.

Читайте також: "Динамо" - фаворит букмекерів у матчі Ліги чемпіонів з "Янг Бойз"

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" (Київ, Україна) - "Янг Бойз" (Берн, Швейцарія) відбудеться на НСК "Олімпійський" 26 липня. Початок - о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-