"Ворскла" перемогла у Львові "Карпати" в матчі чемпіонату України

Укрінформ
Футболісти полтавської "Ворскли" здобули у неділю, 23 липня, свою першу перемогу у новому чемпіонаті України.

У поєдинку 2-го туру підопічні Василя Сачка перемогли у Львові "Карпати" - 3:1, повідомляє Укрінформ.

У гостей м'ячі забили Юрій Коломоєць (5-та хвилина), В'ячеслав Шарпар (49) та Володимир Одарюк (90+1), у львів'ян - Себастьян Рібас.

У неділю також відбудуться заключні поєдинки туру. "Зірка" у Кропивницькому протистоятиме донецькому "Олімпіку" (початок о 19.30, транслює телеканал "Футбол 1"), а луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі зустрінеться з ФК "Маріуполь" (19.30, "2+2").

Перші три гри 2-го туру пройшли у суботу. У центральному протистоянні київське "Динамо" обіграло донецький "Шахтар"  - 1:0. М'яч забив Дьємерсі Мбокані. Після навісу Дениса Гармаша у штрафний майданчик конголезький легіонер киян головою відправив м'яч у кут воріт.

Цей матч був 54-м для "Шахтаря" і "Динамо" у чемпіонатах України. Тепер статистика зустрічей така: 21 перемога "Динамо", 14 нічиїх, 19 перемог "Шахтаря", різниця м'ячів - 71:66 на користь киян.

Кам'янська "Сталь" також виграла свій другий матч поспіль. Тепер команда перемогла в Одесі "Чорноморець" - 1:0. Гол на рахунку Ореста Кузика (74-та хвилина).

У паралельному матчі на "Арені Львів" рівненський "Верес" та ФК "Олександрія" м'ячів не забивали - 0:0.

Читайте також: Андрій Шевченко: "Динамо" грало проти "Шахтаря" із серцем лева

Турнірне становище команд на цю хвилину: "Динамо" - 6 очок, "Сталь" - 6, "Шахтар" - 3 очки, "Олімпік" - 3, "Ворскла" - 3, "Верес" - 2, "Зірка" - 1, "Карпати" - 1, "Маріуполь" - 1, "Олександрія" - 1, "Чорноморець" - 0, "Зоря" - 0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-