Мазур виграла чотири

Мазур виграла чотири "золота" на чемпіонаті України

Відео
Укрінформ
У Вінниці завершився чемпіонат України з художньої гімнастики, в рамках якого було розіграно відразу кілька комплектів медалей.

В особистих фіналах три золоті медалі з чотирьох дісталися лідеру збірної України Вікторії Мазур. Киянка була кращою у вправах зі стрічкою, булавами та обручем. Про це повідомляє XSPORT.

Виступ Вікторії Мазур з обручем:

У вправах з м'ячем золоту нагороду виборола Яна Ярош. Повний комплект срібних нагород зібрала Олена Дяченко, а Катерина Луценко записала в свій актив три "бронзи" і "срібло".

Серед майстрів спорту весь подіум зайняли гімнастки зі школи Дерюгіних. Найкращій результат у багатоборстві (73, 750 бала) показала Вікторія Мазур. Срібним призером стала другий номер національної команди Олена Дяченко (69, 850), бронзовим - Яна Ярош (69, 650).

У програмі кандидатів у майстри спорту в багатоборстві кращий результат показала львів'янка Христина Погранична, яка в загальній сумі набрала 64,950 бала. На 0,6 балів від Пограничної відстала киянка Вікторія Онопрієнко, а "бронзу" вибороли киянка Влада Никольченко та Ганна Галасюк з Дніпропетровської області.

У змаганнях групповічек всі золоті нагороди дісталися збірній команді в складі Анастасії Возняк, Діани Межерицької, Валерії Ханіної, Валерії Юзвьяк і Дарини Кобець.

Відзначимо, що українські грації Вікторія Мазур і Олена Дяченко виступлять на Всесвітніх іграх-2017, які відбудуться в польському Вроцлаві 21-22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-