Жіноча збірна з баскетболу вирушає на Євробаскет

Жіноча збірна з баскетболу вирушає на Євробаскет

Відео
Укрінформ
Жіноча збірна України з баскетболу завершила навчально-тренувальні збори в Києві, що передували чемпіонату Європи, і сьогодні, 14 червня, відлітає до Чехії.

Позаду - безпрограшний шлях у кваліфікації, місяць зборів, під час яких тренування межувалися зі спарингами і підготовчими турнірами.

У переддень відльоту до Чехії головний тренер команди Володимир Холопов, її капітан Аліна Ягупова та представник ТМ PARIMATCH Вадим Місюра провели прес-конференцію у Міжнародній Тенісній Академії у Пущі Водиці - базовому місці збірної під час її підготовки. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Володимир Холопов ставить завдання - перемога у кожному матчі. Найважливіше на його думку виграти першу гру, 16 червня, у господарок - чешок:

- Чехія, це точно не прохідна команда, яку можна на одній нозі обіграти. Гра буде дуже серйозна, але ми нічим їм не поступаємося. Гравці мотивовані, вони хочуть вигравати і головне – що у них з’явилося в очах – вони хочуть перемагати. Вони не просто хочуть поїхати, нагуляти апетит, щось попоїсти за шведським столом. Вони хочуть перемагати. Для мене це найголовніше що вони сповнені цього бажання, а не просто брати участь у змаганнях. Ми їдемо на фінальну частину Чемпіонату Європи у піднесеному настрої і з гарним передчуттям.

Аліна Ягупова, капітан національної жіночої збірної України:

- Кожна гра – як остання. Якщо ми так будемо грати, як останню гру, не думаючи про завтрашній матч, тоді прийде результат. Їдемо на чемпіонат у бойовому настрої, щоб довести не випадковість нашого успіху у кваліфікації ЄвроБаскету. Зараз команда згуртована, один за всіх, і всі за одного, і націлена на результат.

Вадим Місюра, представник ТМ PARIMATCH:

- Надзвичайно приємно, що справжньою окрасою майбутнього турніру стануть наші дівчата, які  заслужили представляти Україну на такому престижному змаганні. Хочеться побажати нашим баскетболісткам міцного здоров’я, психологічної стійкості, удачі та якомога більше влучних кидків. Я впевнений, що наша  команда готова радувати мільйони українців своїми перемогами на Євробаскеті!

На груповому етапі суперницями українок будуть збірні Чехії, Іспанії та Угорщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-