Фінал Кубка Стенлі: «Піттсбург» обіграв «Нешвілл» 2:0 і другий рік поспіль взяв трофей

Фінал Кубка Стенлі: «Піттсбург» обіграв «Нешвілл» 2:0 і другий рік поспіль взяв трофей

Укрінформ
«Пінгвінз» перемогли в серії 4:2.

У Національній хокейній лізі (НХЛ) завершилась фінальна серія (до чотирьох перемог) за головний трофей – Кубок Стенлі. У шостому матчі «Піттсбург Пінгвінз» переміг на чужому майданчику «Нешвілл Предаторз» 2:0. Таким чином, «Пінгвінз» перемогли в серії 4:2. «Піттсбург» другий рік поспіль виборює Кубок Стенлі, а взагалі це вже п’ятий трофей в історії клубу. Про це повідомляє Укрінформ.

Матч №6 грали у Нешвіллі. Перші два періоди завершились без голів. Воротарі суперників - Рінне та Мюррей грали бездоганно. Щоправда, у другій третині господарі таки закинули шайбу, але судді помилково її не зарахували.

В третьому періоді «Предаторз» притиснули, двічі влучали у каркас воріт. А за півтори хвилини до завершення основного часу несподівано пропустили від Хорнквіста. За час, що залишився, «Нешвілл» зняв воротаря і пішов вперед, але отримав шайбу у порожні ворота. Гол Хагеліна приніс «Піттсбургу» перемогу 2:0 і підвів риску у протистоянні.

Вперше з 90-х років клуб НХЛ зміг завоювати Кубок Стенлі другий рік поспіль. «Піттсбург» повторив досягнення «Детройт Ред Вінгз». Кращим гравцем Кубку Стенлі визнали зіркового нападника «Піттсбурга» Сідні Кросбі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-