Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» втретє переміг «Клівленд»

Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» втретє переміг «Клівленд»

Укрінформ
«Ворріорз» перемогли на виїзді 118:113 і вони за крок до титулу. 

Зіграно третій матч фінальної серії (до чотирьох перемог) плей-офф Національної баскетбольної асоціації (НБА). І втретє сильнішим виявився «Голден Стейт Ворріорз», який цього разу на чужому майданчику обіграв «Клівленд Кавальєрз» 118:113. Про це повідомляє Укрінформ.

«Голден Стейт» творять історію. Вони здобули 15 перемогу поспіль в плей-офф. Нікому досі такого не вдавалось в американському спорті. Не зважаючи на блискучий баскетбол «Клівленда», команда з Окленда все одно перемогла і тепер вона за крок до чемпіонського титулу.

Щодо самого матчу №3, то в першій половині «Голден Стейт» мав перевагу за рахунок влучних триочкових. У третій чверті лідери «Кавальєрз» Леброн Джеймс і Кайрі Ірвінг здійснили ривок і господарі вийшли вперед. Перевага навіть сягала 8 очок.

У четвертій чверті за три хвилини до завершення основного часу «Клівленд» був попереду на 6 очок. Але «Ворріорз» відмінно зіграв в захисті, набрав 11 очок поспіль, а Джеймс (39 очок за гру) та Ірвінг (38 очок) зробили ключові помилки в нападі.

У складі гостей знову фантастичну гру продемонстрував Кевін Дюрант (31 очко), який наразі головний претендент на звання MVP фіналу. На звичному високому рівні зіграли Стеф Каррі  (26) та Клей Томпсон (30).

«Голден Стейт» попереду у серії 3:0. Матч №4 зіграють на майданчику «Кавальєрз» 10 червня о 04:00. Цілком ймовірно, що ця гра стане останньою в фіналі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-