Завдання було подивитися всіх гравців, ми його виконали - Шевченко

Завдання було подивитися всіх гравців, ми його виконали - Шевченко

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку збірної України у товариському поєдинку проти збірної Мальти.

"Я відразу хочу викреслити результат матчу. У нас було завдання побачити всіх футболістів. Ми її виконали. У нас два дні були дворазові тренування. Так що, хлопці грали під навантаженням. Але це не виправдання. Перед матчем я попереджав своїх футболістів, що не можна допускати помилок при стандартних положеннях.

Такі команди, як Мальта, ці помилки використовують сповна. Вони на них сподіваються. У них не багато шансів для взяття воріт суперника. А ми допустили грубу помилку. Будемо вважати, що перед грою з Фінляндією продзвенів тривожний дзвіночок.

У другому таймі гра пішла швидше. Всі боролися, бігли. У першій половині матчу, до забитого гола все було погано. Звичайно, потім стрепенулися, створили кілька непоганих шансів для голу. Але суперник вже закрився, а розкривати таку оборону завжди важко", - цитує Шевченка tribuna.com.  

Нагадаємо, товариський поєдинок Україна – Мальта у рамках підготовки до ЧС-2018 з футболу відбувся 6 червня і закінчився з рахунком 0:1.

Відбірковий поєдинок Фінляндія – Україна до ЧС-2018 відбудеться 11 червня у Тампере.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-