"Карпати" фінішували у Прем'єр-лізі вольовою перемогою над "Зіркою"

Укрінформ
Завершилися чергові матчі заключного, 32-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Львівські "Карпати" вдома здобули вольову перемогу над кропивницькою "Зіркою" - 2:1, а кам'янська "Сталь" на стадіоні "Метеор" у Дніпрі розійшлася миром з полтавською "Ворсклою" - 0:0, повідомляє Укрінформ.

Форвард гостей "Арени Львів" Максим Прядун відкрив рахунок на 11-й хвилині, на що "зелено-білі" відповіли голами Андрія Нестерова (22) та Миколи Матвієнка (68).

В останніх поєдинках київське "Динамо" та одеський "Чорноморець" грають на стадіоні "Чорноморець в Одесі, "Олександрія" на домашньому КСК "Ніка" протистоїть донецькому "Шахтарю", а луганська "Зоря" і донецький "Олімпік" зустрічаються на "Славутис-Арені" у Запоріжжі.

Як повідомлялося, матч "Дніпро" - "Волинь" перервано. Відразу після перерви за рахунку 1:0 на користь господарів "Дніпро-Арени" поблизу голкіпера "Волині" вибухнула петарда.

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 79 очок, "Динамо" - 64, "Зоря" - 51, "Олімпік" - 44, "Олександрія" - 39, "Чорноморець" - 38;

друга шістка - "Ворскла" - 42, "Сталь" - 41, "Зірка" - 34, "Карпати" - 30, "Дніпро" - 22, "Волинь" - 7.

Нагадаємо, "золото" чемпіонату України достроково завоював "Шахтар". "Срібло" дісталося "Динамо". "Зоря" вперше стала бронзовим призером футбольної Прем'єр-ліги. На місця "Волині" та "Дніпра", які за підсумками сезону залишають елітний ешелон вітчизняного футболу, прийдуть кращі команди першої ліги - маріупольський "Іллічівець" та чернігівська "Десна".

Фото: ua-football.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-