"Зоря" вперше виграла нагороди футбольної Прем'єр-ліги

Укрінформ
Футболісти луганскої "Зорі" вперше стали бронзовими призерами чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги і вдруге поспіль напряму потрапили у груповий турнір Ліги Європи УЄФА.

Команда Юрія Вернидуба у матчі 31-го туру завдяки голу на 15-й секунді Пауліньйо обіграла в Одесі місцевий "Чорноморець" - 1:0, повідомляє Укрінформ.

У паралельному матчі на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського між донецьким "Олімпіком" та  "Олександрією" зафіксовано нічию - 0:0. "Олімпік" вперше в історії клубу зіграє в єврокубках - донеччани розпочнуть дебютний міжнародний сезон у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА.

Перший ігровий день туру завершується національним дербі, в якому на ОСК "Металіст" у Харкові грають донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

Решта матчів туру пройде у суботу, 27 травня. О 17.00 одночасно зіграють кропивницька "Зірка" і "Сталь" з Кам'янського, полтавська "Ворскла" та "Дніпро", луцька "Волинь" та львівські "Карпати".

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 79 очок, "Динамо" - 61, "Зоря" - 51, "Олімпік" - 44, "Олександрія" - 37, "Чорноморець" - 38;

друга шістка - "Ворскла" - 38, "Сталь" - 37, "Зірка" - 34, "Карпати" - 24, "Дніпро" - 22, "Волинь" - 7.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта шість команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-