ЗМІ: Ярмоленко і Тайсон цікаві «Фенербахче», Ракицький – клубам Італії

ЗМІ: Ярмоленко і Тайсон цікаві «Фенербахче», Ракицький – клубам Італії

Укрінформ
«Фенербахче» пропонує обміняти лідерів «Динамо» і «Шахтаря» на власних гравців. 

Турецький гранд «Фенербахче» запропонував «Динамо» і «Шахтарю» обміняти Ярмоленка і Тайсона на одного зі своїх гравців. Про це повідомляє Aksam.

Як компенсацію за півзахисників українських клубів турки запропонували на вибір: голландського захисника Грегорі Ван дер Віля, нігерійського нападника Еммануеля Еменіке  чи півзахисника збірної Словаччини Мирослава Стоха.

Видання пише, що «Динамо» і «Шахтар» відкинули ці пропозиції. Раніше повідомлялося, що в «Фенербахче» може перейти український півзахисник Руслан Малиновський. В цьому сезоні він на правах оренди грав за бельгійський «Генк».

Крім цього, агент захисника збірної України та «Шахтаря» Ярослава Ракицького Максим Дудченко підтвердив інтерес до гравця з боку кількох клубів італійської Серії А.

«Великі європейські клуби, гранди, скажімо так, виявили свій інтерес до послуг Ярослава. Але варто зазначити, що Ракицький перепідписав контракт з «Шахтарем» до 2022 року, тому планка піднята дуже високо і дуже важко буде перебити її», - сказав Дудченко в ефірі FootballHub.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-