Андрій Павелко відкрив сучасний спортивний комплекс в Івано-Франківську

Андрій Павелко відкрив сучасний спортивний комплекс в Івано-Франківську

Відео
Укрінформ
Президент Федерації Футболу Андрій Павелко на День міста Івано-Франківськ провів інспекцію будівництва нового міського стадіону зі штучним покриттям та відкрив сучасний спортивний комплекс для пляжних видів спорту.

На новому івано-франківському стадіоні, який розташований поблизу футбольної арени "Рух", вже змонтовано високоякісне штучне покриття, яке дасть змогу проводити матчі з міні-футболу, волейболу та баскетболу у холодну пору року, а влітку - поєдинки з пляжного футболу та волейболу на піску. Про це повідомляє ФФУ

- Це хороший приклад для того, щоб подібні проекти відкривались по всій країні. Сьогодні ми побачили прекрасну гру збірних Молдови та України і яку зацікавленість проявили жителі Івано-Франківська. Впевнений, що завдяки таким проектам, ми зможемо розвивати футбол і спорт у нашій країні, - сказав Андрій Павелко.

Нагадаємо, будівництво унікального для України багатофункціонального спортивного комплексу є спільним проектом ФФУ та місцевої влади Прикарпаття, яке розпочалось наприкінці 2015 року і невдовзі буде завершено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-