Ярмоленко встановив унікальне досягнення в чемпіонатах України

Ярмоленко встановив унікальне досягнення в чемпіонатах України

Укрінформ
У матчі 27-го туру національнї футбольної першості проти одеського "Чорноморця" (4:1) капітан київського "Динамо" Андрій Ярмоленко встановив унікальне досягнення для чемпіонатів України.

Атакуючий хавбек киян став першим футболістом в історії національних чемпіонатів, якому вдалося в семи сезонах забивати не менш десяти м'ячів, повідомили Укрінформу у прес-службі столичного клубу.

"Два м'ячі у ворота "моряків" стали для форварда десятим та одинадцятим результативними ударами у нинішньому сезоні Прем'єр-ліги. Таким чином, Андрій Ярмоленко став першим футболістом, якому підкорився бомбардирський рубіж в десять м'ячів відразу у семи сезонах. До цього найкращим показником міг похвалитися Євген Селезньов, який входив до числа кращих бомбардирів у шести сезонах", - зазначається у повідомленні.

Цікаво, що нинішній наставник київського "Динамо" Сергій Ребров забивав десять або більше м'ячів у п'яти сезонах вітчизняного чемпіонату. Такий же показник й у іншого відомого динамівського форварда Максима Шацьких.

Відзначимо, що кращий показник результативності Ярмоленко мав у сезоні-2014/2015, коли забив в ворота суперників 14 м'ячів. Нинішнього чемпіонату в його активі 11 результативних ударів і ще п'ять турів в запасі, аби перевершити власне досягнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-