"Реал" може обіграти будь-яку команду - Зідан

Укрінформ
Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан після впевненої перемоги над земляками з "Атлетико" (3:0) у першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА заявив, що на "Сантьяго Бернабеу" його футболісти на голову перевершили свого суперника, проте за місце у фіналі чинним володарям титулу ще доведеться поборотися у повторному матчі на "Вісенте Кальдерон".

"Можемо обіграти будь-яку команду з нашою зброєю. Хід матчу і рахунок на табло скаже вам, як здорово ми зіграли. Але попереду матч у відповідь. Треба працювати і боротися за фінал. Упевнений, що на полі "Атлетико" легко не буде", - цитує Зідана офіційний сайт УЄФА.

За словами наставника "вершкових", його команда щаслива і може насолоджуватися успіхом, однак попереду ще довгий шлях.

"Не думаю, що хлопці вже бачать себе у фіналі. Ми ще нічого не виграли... Забити три м'ячі і не пропустити в матчі з таким непростим суперником - дуже нелегко. Ми здорово почали матч, перші 30 хвилин були фантастичними. Ми показали відмінну реалізацію і добре читали гру. Тепер треба продовжувати в тому ж дусі. у футболі немає такого поняття, як легкий матч. Щоб вийти у фінал, ми повинні добре зіграти на виїзді", - підкреслив Зідан.

Повторну гру на домашній арені "Атлетико" мадридському "Вісенте Кальдерон" футболісти "Реала" проведуть 10 травня.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-