Паулу Фонсека задоволений усіма гравцями

Паулу Фонсека задоволений усіма гравцями "Шахтаря"

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека у післяматчевій прес-конференції поділився власними враженнями від переможної гри команди у півфіналі Кубка України.

Паулу Фонсека висловив задоволення від гри своєї команди у півфінальному поєдинку "Шахтар" – "Дніпро" (1:0), який відбувся ввечері 26 квітня на харківському ОСК "Металіст".

- Сьогодні ми грали проти команди, яка не програвала вже 11 офіційних матчів, і остання їх поразка була в грі з нами у матчі чемпіонату. Ми провели велику ротацію в нашій команді. З минулого матчу в команді залишилися тільки Марлос і Тайсон. Проте, думаю, картинка гри "Шахтаря" абсолютно не змінилася. Ми продовжували домінувати, продовжували бути з м'ячем, продовжували створювати величезну кількість моментів проти команди, яка закрилася одинадцятьма гравцями біля своїх воріт. Звичайно ж, це дуже складний сценарій - розкрити оборону. Проте, навіть проти такої сильної оборони ми створювали величезну кількість моментів, з яких, на жаль, реалізували лише один.

Головний тренер донеччан також відмітив високий рівень гри голкіпера "Дніпра":

- Також хочу тільки добре відгукнутися про воротаря "Дніпра". Він сьогодні був на своєму кращому рівні.

Нагадаємо, єдиний м’яч у півфінальному поєдинку КУ "Шахтар" – "Дніпро" (1:0) забив Тайсон на 68-й хвилині матчу. Відео кращих моментів поєдинку:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-