Тренер збірної України з футзалу подякував гравцям та уболівальникам

Тренер збірної України з футзалу подякував гравцям та уболівальникам

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко подякував гравцям за перемогу над командою Хорватії і вихід до фінальної частини ЧЄ-2018.

Олександр Косенко у післяматчевому коментарі каналу XSPORT.ua виразив величезне задоволення від гри збірної України з футзалу, подякував гравцям за самовіддачу і уболівальникам за підтримку.

- Я дуже задоволений грою, змістом, самовіддачею. Заради таких ігор ми тренуємося і живемо.

- Сьогодні матч показав, що ми не дарма працювали. Виграли! І я вважаю, що заслужено виграли. Спасибі хлопцям! Величезне спасибі за ту самовіддачу і майстерність, які вони проявили. Ми завжди віримо в них.

- Уболівальникам спасибі. Без їх підтримки нам було б дуже важко. Це вселяє заряд, додаткові сили дає гравцям. Здавалося б, коли вже сил немає, але трибуни заводять і женуть, ти витрачаєш останні сили. І тільки в роздягальні помічаєш, наскільки ти виснажений.

Нагадаємо, матч 3-го туру основного раунду відбору чемпіонату Європи-2018 з футзалу Україна – Хорватія (2:1) відбувся 11 квітня у київському Палаці спорту. Збірна України отримала перемогу у всіх трьох відбіркових матчах і візьме участь у фіналі чемпіонату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-