Олександр Долгополов профі в тенісі і машинах

Олександр Долгополов профі в тенісі і машинах

Укрінформ
Перша "ракетка" України 28-річний Олександр Долгополов цікавиться не тільки тенісом.

Нещодавно Олександр заснував дизайнерську й архітектурну компанію зі своєю сестрою Марією, яка є архітектором і дизайнером.

- Я тільки дав компанії своє ім'я і злегка просуваю її, адже я трохи популярний, - розповів українець виданню "Tennis Head"

- Знаєте, я люблю гарні речі. Я люблю, щоб все виглядало красиво: гарний одяг, хороший автомобіль, зрозуміло, і приємний дизайн в моїй квартирі. Моя сестра талановита в цьому, я не професіонал. Сподіваюся, у компанії буде успіх.

Олександр розповів, що у нього є дуже потужний автомобіль Nissan GT-R, на якому раніше він займався драг-рейсингом і їздив дуже швидко. Але це залишилося в минулому і зараз він вже не робить дурниць.

- Коли ви молоді, ви думаєте, що можете робити все, що хочете. Тепер я можу прискоритися хіба що в 3 години ранку по дорозі в аеропорт. Там немає машин і небезпека загрожує тільки мені.

Саме в темах тенісу і машин український тенісист вважає себе найбільшим фахівцем, а ось що ненавидить, так це математику.

Заняття тенісом займає дуже багато часу і вимагає відповідального ставлення до свого здоров'я. Але ось після закінчення тенісної кар'єри Олександр мріє відпочити від обов'язкових тренувань, зайнятися чим-небудь екстремальним, наприклад, сноубордингом, подорожувати по світу. Він згадав свого друга, який провів два тижні в околицях Амазонки, і це було дійсно небезпечно.

І наостанок український тенісист зізнався, що зацікавився електронною музикою і вирішив спробувати себе в її створенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-