Світоліна залишить топ-10 рейтингу WTA

Світоліна залишить топ-10 рейтингу WTA

Укрінформ
Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна втратить статус 10-ї "ракетки" світу за підсумками турніру серії WTA Premier Mandatory у Маямі (США).

Поразка від 158-ї ракетки світу Бетані Маттек-Сандс у другому колі Miami Open дорого коштувала Еліні. Українка не змогла захистити торішнє потрапляння до 1/8 фіналу турніру у Флориді, в результаті чого втратила 110 рейтингових очок, повідомляє Sportarena

"У зв'язку з високими результатами конкуренток Світоліна втратить 10-й рядок у табелі про ранги, на який піднялася 27 лютого. На п'ятому тижні українське представництво в топ-10 завершиться", - зазначається у повідомленні.

Еліну вже обійшла аменіканка Вінус Вільямс, яка в 1/4 фіналу Miami Open вибила першу "ракетку" світу Ангелік Кербер з Німеччини (7:5, 6:3). За підсумками турніру наша тенісистка й зовсім може впасти на 13-й рядок, якщо Каролін Возняцкі з Данії та британка Йоганна Конта вийдуть до фіналу.

Відзначимо, що Світоліна повернеться на корт лише наприкінці квітня, аби допомогти збірній у матчі Кубка Федерації проти Німеччини, який відбудеться у Штутгарті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-