Бондаренко обіграла Світоліну в Індіан-Веллсі

Бондаренко обіграла Світоліну в Індіан-Веллсі

Укрінформ
Українсько-тайванський дует Катерина Бондаренко - Хао-Чін Чан вийшов до другого раунду престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Premier Mandatory BNP Paribas Open в американському місті Індіан-Веллс з призовим фондом $7,699 млн.

На старті парних змагань Бондаренко і Чан у ніч на п'ятницю переграли німецько-український тандем Лаура Зігмунд - Еліна Світоліна - 5:7, 7:6 (7:5), 10:4, повідомляє Укрінформ.

За вихід до чвертьфіналу українсько-тайванська пара зустрінеться з іспансько-китайським дуетом Лара Арруабаррена - Чень Лян, який в свою чергу вирвав перемогу у Каролін Гарсії з Франції і чешки Кароліни Плішкової - 6:4, 1:6, 13:11.

До другого кола одиночного розряду не вдалося пробитися Лесі Цуренко. Киянка за 2 години 17 хвилин поступилася екс-14-й ракетці світу китаянці Шуай Пен - 2:6, 6:2, 5:7.

Зачохлила ракетку в Індіан-Веллсі і Ольга Савчук. Донеччанка в парі з румункою Ралукою Олару програли голландсько-шведського тандему Кікі Бертенс - Юганна Ларссон - 1:6, 1:6.

Нагадаємо, що в другому раунді одиночного розряду перша "ракетка" України Еліна Світоліна зустрінеться з китаянкою Ван Цян.

Фото: btu.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-