Піке, Сілва і Верратті прокоментуали матч «Барселона» - «ПСЖ»

Піке, Сілва і Верратті прокоментуали матч «Барселона» - «ПСЖ»

Відео
Укрінформ
Післяматчеві коментарі деяких учасників історичного поєдинку «Барселона» - «ПСЖ», в якому каталонці зробили найбільший камбек за всю історію турніру.

Матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА «Барселона» (Іспанія) -  «Парі Сен-Жермен» (Франція) з рахунком 6:1 відкрив дорогу каталонцям до чвертьфіналу.

Тьяго Сілва (захисник, капітан «ПСЖ»)

«Мені складно дібрати слова. На «Камп Ноу» ми не грали у футбол. У Парижі ми мали чудовий результат. Однак, що трапилось у матчі-відповіді, важко пояснити. Не хочу звинувачувати суддів. «ПСЖ» не показав якісної гри, аби пройти далі до чвертьфіналу Ліги чемпіонів».

Жерар Піке (захисник, «Барселона»)

«Багато хто в нас не вірив після першої гри, але ми довели, що прагнемо перемогти. …Скептикам ми продемонстрували, що команда багато на що здатна. Після такої гри буде багато роботи в акушерок – наша перемога надихне людей і всі кохатимуться».

Марко Верратті (напівзахисник, «ПСЖ»)

«Не можу пояснити, як пропустили три м’ячі за сім хвилин. Але це футбол. Матч у «Барселоні» ніколи не забуду. Гадаю, для багатьох він стане наукою. Звісно, всі зараз пригнічені, адже програли 1:6. Справа тут не в арбітрах. Відповідальність за результат лягає тільки на нас».

Відео: Футбол 1/Футбол 2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-