Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Реал" і "Баварія" готуються до 1/4 фіналу

Укрінформ
Першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА стали футболісти іспанського "Реала" і німецької "Баварії".

Мадридці залишили за бортом турніру італійський "Наполі", мюнхенці - англійський "Арсенал", повідомляє Укрінформ.

"Реал", який здолав "Наполі" у Мадриді (3:1), з таким же результатом здобув вольову перемогу і у Неаполі. Бельгійський півзахисник неаполітанців Дріс Мертенс відкрив рахунок після відмінної передачі словака Марека Гамшика на 24-й хвилині. Після перерви (52-а хвилина) Серхіо Рамос спочатку сам забив, а потім спровокував автогол Мертенса (57). У компенсований час крапку поставив Альваро Мората (90+1). "Реал" усьоме поспіль зіграє в 1/4 фіналу.

"Баварія", як і у Мюнхені, відсвяткувала успіх у Лондоні з рахунком 5:1, перегравши "Арсенал" за сумою двох поєдинків - 10:2. Тео Уолкотт на 20-й хвилині потужним ударом у ближній кут воріт вивів господарів вперед, однак вилучення захисника "Арсенала" Лорана Косьєльни на початку другого тайму посприяло "Баварії" повторити результат першої зустрічі. Польський нападаючий мюнхенців Роберт Левандовський на 55-й хвилині з пенальті зрівняв рахунок у матчі, а у час, що залишився, чемпіони Бундесліги забили "канонірам" ще чотири м'ячі. Авторами голів стали Арьєн Роббен (68), Дуглас Коста (78) і Артуро Відаль (80, 85). "Баварія" ушосте поспіль вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Ще дві путівки до 1/4 фіналу турніру 8 березня розіграють іспанська "Барселона" і французький "Парі Сен-Жермен", які зійдуться на "Камп Ноу" у столиці Каталонії (перша гра - 0:4), а також німецька "Боруссія" з Дортмунда і португальська "Бенфіка" (0:1).

Решта учасників чвертьфіналу визначиться на наступному тижні. 14 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють італійський "Ювентус" і португальський "Порту" (2:0), англійський "Лестер" та іспанська "Севілья" (1:2), 15 березня - іспанський "Атлетико" і немецький "Байєр-04" (4:2), французький "Монако" і англійський "Манчестер Сіті" (3:5).

Жеребкування чвертьфінальної стадії пройде 17 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні.

Фото: uefa.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-