"Сельта" - "Шахтар": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" у четвер, 16 лютого, проведуть перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому на виїзді зустрінуться з іспанською "Сельтою".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри на стадіоні "Балаїдос" у Віго о 20.00 за київським часом.

Переможна єврокубкова серія віце-чемпіонів України налічує вже вісім матчів. "Шахтар" - єдина команда нинішнього розіграшу Ліги Європи, яка на груповому етапі виграла всі шість матчів. До того ж, забиваючи в середньому по 3,5 м'яча за гру, "гірники" показали кращу різницю забитих і пропущених м'ячів +16 - на сім більше, ніж у найближчих переслідувачів - "Роми", "Фіорентини" і "Зеніта".

"Сельта" в свою чергу не програла жодної домашньої зустрічі в цьому єврокубковому сезоні (одна перемога і дві нічиї), посівши слідом за "Аяксом" друге місце у квартеті G.

У день матчу букмекери вважають, що у протистоянні іспанського та українського клубів немає фаворита. Контора William Hill

оцінює шанси на перемогу і "Сельти", і "Шахтаря" однаковим коефіцієнтом - 2.70. на нічию - 3.10.

Поєдинок "Сельта" - "Шахтар" обслуговуватимуть арбітри з Литви на чолі з Гедимінасом Мажейкою.

"Сельта" і "Шахтар" вже зустрічалися між собою в євротурнірах. У сезоні-2000/2001 суперники протистояли один одному на стадії 1/16 фіналу Кубка УЄФА. У Донецьку була зафіксована нічия - 0:0, а у Віго господарі перемогли з мінімальною перевагою завдяки голу Катаньї у першому таймі.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-