Де дивитися матчі плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Ліга чемпіонів УЄФА після двомісячної паузи повертається на футбольні поля Європи поєдинками 1/8 фіналу.

Перші протистояння відбудуться у вівторок на "Парк-де-Пренс" у Парижі, де французький "Парі Сен-Жермен" зійдеться з іспанською "Барселоною", і в паралельному матчі на "Ештадіу да Луш" в Лісабоні за участю португальської "Бенфіки" і німецької "Боруссії" з Дортмунда, повідомляє Укрінформ.

Поєдинок в Парижі покаже телеканал "Футбол 1", зустріч у Лісабоні - "Футбол 2". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Доля путівок до чвертьфіналу у цих дуелях вирішиться 8 березня на аренах "BVB-Штадіон" у Дортмунді і "Камп Ноу" у Барселоні.

Перші матчі у парах "Баварія" (Німеччина) - "Арсенал" (Англія) і "Реал" (Іспанія) - "Наполі" (Італія) відбудуться 15 лютого, повторні - 7 березня.

Наступного тижня пройдуть ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 21 лютого: "Байєр" (Німеччина) - "Атлетико" (Іспанія), "Манчестер Сіті" (Англія) - "Монако" (Франція); 22 лютого: "Порту" (Португалія) - "Ювентус" (Італія), "Севілья" (Іспанія) - "Лестер" (Англія). Поєдинки у відповідь намічені на 14-15 березня.

Нагадаємо, чинним володарем титулу є мадридський "Реал".

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-