У бюджеті-2017 закладено 45 мільйонів на ремонт Палацу спорту - Кириленко

У бюджеті-2017 закладено 45 мільйонів на ремонт Палацу спорту - Кириленко

Укрінформ
Майбутній спортивний турнір у столиці - чемпіонат світу з хокею-2017 у дивізіоні ІА - має стати яскравою і помітною подією не лише для хокейного світу, а й загалом для всієї країни.

На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко під час засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні чемпіонату світу з хокею-2017, повідомляє Урядовий портал.

«Вперше за 10 років українська збірна має шанси повернутися до еліти світового хокею. Це спортивне завдання, і хокеїсти в цьому зацікавлені як ніхто інший. Завдання влади  - разом із Федерацією хокею підготувати на належному рівні проведення чемпіонату», - зазначив віце-прем’єр-міністр.

Кириленко також повідомив, що у бюджеті на наступний рік передбачено 45 млн гривень на ремонт Палацу спорту, де проходитимуть матчі чемпіонату.

Учасники  засідання обговорили актуальні питання розробки та прийняття необхідних нормативно-правових актів, забезпечення трансляції матчів чемпіонату, охорони та безпеки громадського порядку, створення фан-зон у столиці та інших містах. Окремо торкнулися питання важливості висвітлення хокейного турніру у засобах масової інформації  і залучення якнайбільшої кількості глядачів. За прогнозами  Міністерства молоді та спорту і Федерації хокею,  матчі чемпіонату світу у Києві відвідають близько 50 тисяч уболівальників.

У засіданні також узяли участь міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, тренер національної збірної команди Олександр Савицький, представники міністерств та відомств.

Чемпіонат світу з хокею у дивізіоні ІА проходитиме в Київському Палаці спорту  з 21 по 29 квітня 2017 року. Окрім України, за перемогу в чемпіонаті змагатимуться національні  збірні Польщі, Угорщини, Австрії, Казахстану та Південної Кореї. Дві команди-переможниці потраплять до світової хокейної еліти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-