В Україні склали рейтинг в’язниць

В Україні склали рейтинг в’язниць

Інфографіка
Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що в Україні вперше склали рейтинг в’язниць.

Як передає Укрінформ, про це Малюська написав у Фейсбук.

За його словами на відміну від інших рейтингів та конкурсів, рейтинг в’язниць базується на чітких та вимірюваних критеріях і показниках та врегульований нормативно наказом Мін’юсту.

Малюська повідомив, що перше місце у списку посіла Качанівська виправна колонія №54 Харківської області, друге - Надержинщинська ВК №65 Полтавської, третє - Диканівська ВК №12 Харківської областей.

У першу десятку потрапили: Полтавська ВК №64; Мелітопольська установа виконання покарань №144 Запорізької області; Покровська ВК №17 Харківської; Холодногірська ВК №18 Харківської; Божковська ВК №16 Полтавської; Кам’янська ВК №34 Дніпропетровської; Темнівська ВК №100 Харківської областей.

Читайте також: Малюська показав чергову відремонтовану камеру в Київському СІЗО

Рейтинг в'язниць

Малюська подякував за ідею та технічну допомогу дякуємо Уряду Канади та колегам з проекту SURGe.

Читайте також: Якщо затягується судовий розгляд, людину треба випускати із СІЗО - Малюська

Як повідомляє Міністерство юстиції, новий механізм комплексної оцінки успішності установ допоможе міністерству регулярно відстежувати їх прогрес. Зокрема, у таких сферах, як фінансова діяльність, кадрове забезпечення, безпека/режим, соціально-виховна робота, умови тримання, права людини, охорона здоров'я, державне підприємство установи виконання покарань.

Як передавав Укрінформ, 10 липня Денис Малюська оприлюднив у Фейсбуці фото відремонтованих камер у Державній установі «Київський слідчий ізолятор».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-