В Україні розпочалася додаткова сесія ЗНО

В Україні розпочалася додаткова сесія ЗНО

Укрінформ
В Україні 29 червня розпочалася додаткова сесія зовнішнього незалежного тестування, першим предметом абітурієнти будуть складати хімію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Допуск учасників до пункту розпочався о 9:50 і триватиме до 10:50. “Звертаємо увагу, що в запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, у який учасникові / учасниці ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску", - йдеться у повідомленні.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного тестування триватиме по 4 липня. 29 червня відбудеться ЗНО з хімії, 1 липня - з англійської мови, 2 липня - з німецької мови, 5 липня - з іспанської мови, 6 липня - з французької мови, 7 липня - з математики та математики рівня стандарту, 8 липня - з фізики, 9 липня ЗНО з української мови та української мови та літератури, 12 липня - ЗНО з історії України, 13 липня - з біології, 14 липня - з географії. Оголошення результатів додаткової сесії ЗНО відбудеться до 23 липня.

Читайте також: Учасники ЗНО отримали результати з чотирьох предметів

Додаткова сесія ЗНО проводиться щороку для осіб, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомляв Укрінформ, основна сесія зовнішнього незалежного тестування тривала з 21 травня по 15 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-