Зеленський закликав сказати теплі слова своєму лікарю і тим, хто колись допоміг

Зеленський закликав сказати теплі слова своєму лікарю і тим, хто колись допоміг

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав у День медичного працівника подякувати справжнім героям - медикам.

Про це він написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

Глава держави нагадав, що у зв'язку з сьогоднішнім святом Трійці українці матимуть вихідний і в понеділок. Під час довгих вихідних часу достатньо, щоб поспілкуватися з рідними та друзями, помандрувати, просто добре відпочити.

"А також більш ніж достатньо, щоб подякувати тим, хто насправді забезпечує нам цей час. Хто дбає про наше здоров'я та вміє повернути наші сили. Подякувати нашим справжнім героям, які вже вміють стримувати і пандемію та роблять усе можливе й неможливе 7 днів на тиждень та 24 години на добу, щоб українці могли нормально жити, добре працювати та ще краще відпочивати", - зауважив Президент.

Читайте також: Ляшко розповів, що має змінитися у роботі медиків

Тому, за його словами, сьогодні найбільша подяка – лікарям, медичним сестрам і всім тим, хто працює в медичній галузі України.

"Впевнений, що більшості з нас є кому в цей день сказати теплі слова – своєму лікарю чи просто тим, хто колись допоміг. Обов'язково знайдіть час і для цього. Навіть якщо у вас немає зараз їхніх контактів, зробіть це хоча б подумки. Бо де б іще ми взяли цей час, якби не вони?" - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, День медичного працівника відзначається в Україні щороку в третю неділю червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-