На платформі «Дія.Цифрова освіта» з'явився курс про боротьбу с корупцією

На платформі «Дія.Цифрова освіта» з'явився курс про боротьбу с корупцією

Укрінформ
На національному порталі розвитку цифрової грамотності «Дія.Цифрова освіта» з’явився новий освітній курс під назвою «Стоп корупція».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Зазначається, що курс складається з 13 серій тривалістю від 4 до 11 хвилин, які допоможуть розібратись, що таке корупція, дізнатися про її наслідки, усвідомити відповідальність і знати, хто такі викривачі корупції. Курс розроблений Національним університетом оборони імені Івана Черняховського за підтримки уряду Великої Британії.

"Особливістю курсу є його орієнтування на підвищення кваліфікації керівників і персоналу структурних підрозділів Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних сил України, органів військового управління ЗСУ та осіб, призначених на відповідні посади, діяльність яких пов’язана із запобіганням корупції", - розповіли у Мінцифри.

Під час презентації освітнього курсу заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що він відкриває новий розділ на платформі "Дія.Цифрова освіта" - освітні серіали для військовослужбовців. "Сподіваємося, цей освітній серіал допоможе привернути додаткову увагу до явища корупції та дасть військовослужбовцям необхідні знання та навички для розробки комплексних заходів протидії", - зазначила Іонан.

Читайте також: Мінцифри щотижня запускатиме новий тест на цифрову грамотність

Начальник управління з питань запобігання та виявлення корупції МОУ, полковник юстиції Ігор Чухрай зауважив, що міністерство в рамках вимог міжнародного і вітчизняного антикорупційного законодавства, Антикорупційної програми Міноборони, Програми НАТО з розбудови цілісності, прозорості, підзвітності, запровадження доброчесності в оборонних та безпекових інституцій за підтримки уряду Великої Британії, постійно перебуває в пошуку, розвитку та якісному впровадженні нових антикорупційних практик, форм і методів роботи, які допомагають протидіяти корупційним явищам у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-