Уряд скасував заборону на в'їзд до України з Індії

Уряд скасував заборону на в'їзд до України з Індії

Укрінформ
Кабінет Міністрів України скасував обмеження на в'їзд на територію України для осіб, які прибувають із Індії, яка діяла з 2 травня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у постанові №611, яку оприлюднено на Урядовому порталі.

З документа виключено пункт про те, що забороняється перетин державного кордону на в’їзд в Україну іноземцями та особами без громадянства, які прибули з Республіки Індія або перебували на її території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

Читайте також: Як Україна житиме на карантині - що дозволили і заборонили до 31 серпня

Як повідомлялося раніше, уряд України заборонив перетин державного кордону з 00 годин 2 травня іноземцям та особам без громадянства, які прибули з республіки Індія або перебували на її території упродовж не менше 7 днів протягом останніх 14 днів.

16 червня уряд продовжив карантин в Україні до 31 серпня 2021 року, при цьому на всій території країни встановлюється зелений рівень епідемічної небезпеки.

При зеленому рівні епідемічної небезпеки в Україні перетин державного кордону з будь-яких країн є безперешкодним для громадян України або іноземців з посвідкою на постійне проживання. Так само безперешкодно громадяни України можуть перетинати КПВВ.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-