Кабмін схвалив грошову компенсацію ветеранам, які мають статус ВПО

Кабмін схвалив грошову компенсацію ветеранам, які мають статус ВПО

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив розпорядження про виплату грошової компенсації за житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Сьогодні уряд ухвалив дуже важливе рішення – цьогоріч майже дві сотні захисників України з числа внутрішньо переміщених осіб отримають компенсації на придбання житла. Свого часу вони були змушені залишити свої домівки через окупацію та спробу анексії українських земель, й переїхати в інші місця. І попри це – вони пішли захищати нашу країну. Це - воїни, які заслуговують підтримки від своєї держави», - сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Читайте також: Мінветеранів планує запустити бренд «Зроблено захисниками України»

Зазначається, що до обласних бюджетів та міського бюджету м. Києва цьогоріч будуть спрямовані 248 445,0 тис. грн.Це дасть можливість виплатити компенсації за житло 190 внутрішньо переміщеним особам з-поміж учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни III групи.

Читайте також: Мінветеранів працює над створенням онлайн-платформи для підтримки ветеранського бізнесу

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів ухвалив проєкт розпорядження про надання 44 учасникам бойових дій на території інших держав грошової компенсації на придбання житла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-