СБУ викрила схему ввезення «євроблях» за хабарі

СБУ викрила схему ввезення «євроблях» за хабарі

Фото, відео
Укрінформ
СБУ викрила начальника одного з відділів Держприкордонслужби України, який за хабарі сприяв у безперешкодному ввезенні в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією.

Про це повідомляє пресцентр СБУ, передає Укрінформ.

"За «грошову винагороду» посадовець допомагав безперешкодно ввозити в Україну автомобілі на іноземній реєстрації. Усе це - в режимі тимчасового ввезення до 1 року через пункт пропуску Луцького прикордонного загону", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військовослужбовець залучив громадян України, які підшукували «клієнтів» та виступали посередниками. За даними правоохоронців, неправомірна вигода зловмисників за один транспортний засіб становила від 600 до 1000 дол.

Читайте також: СБУ викрила мережу продавців «паленого» бензину

Одного з фігурантів кримінального провадження затримано після того, як він одержав чергову частину неправомірної вигоди в розмірі $3 тис. Загальна сума задокументованої неправомірної вигоди складала 4,2 тисячі доларів, зазначили в СБУ.

Зараз проводяться першочергові слідчі дії за робочими та домашніми адресами фігурантів протиправної схеми та перевіряється інформація щодо причетності до її функціонування працівників Держмитслужби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-